top of page

Disclaimer

De inhoud van deze website, nieuwsbrieven en andere communicatiekanalen van Doma Living op internet wordt met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Ondanks onze voortdurende inspanningen om de website en nieuwsbrieven nauwkeurig samen te stellen, is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig en/of onjuist is. We erkennen immers dat menselijke fouten kunnen optreden.

Indien de verstrekte informatie op de Doma Living-website gebreken of fouten vertoont, zullen wij ons uiterste best doen om dit zo snel mogelijk te corrigeren. De informatie op de website wordt regelmatig bijgewerkt en/of aangepast. Doma Living behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige (voorafgaande) kennisgeving door te voeren.

Aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen op elk moment worden gewijzigd.

Het is de gebruiker van deze website niet toegestaan om inhoudelijke informatie en beeldmateriaal te gebruiken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Doma Living.

bottom of page