top of page

ONS WINKELBELEID

Wij geloven dat eerlijkheid het beste beleid is in de hedendaagse winkelmarkt. Daarom hebben we het meest genereuze, eerlijke en transparante winkelbeleid voor onze klanten ontworpen. Lees de volgende onderdelen goed door voor meer informatie over hoe we producten verzenden of ruilen, of hoe we je persoonsgegevens beveiligen. Aarzel niet om contact op te nemen als je vragen hebt! De uitgebreide informatie over deze onderwerpen vind je onderaan de site bij algemene voorwaarden.

Image by Vita Vilcina
Image by Roberto Nickson
Image by R ARCHITECTURE

VERZENDBELEID

Wat je moet weten

Onze producten worden verzonden via een externe logistieke partner. Houd rekening met een geschatte verzendtijd van 2-5 werkdagen. We streven ernaar om de producten zo spoedig mogelijk bij jou te bezorgen. Voor meer gedetailleerde informatie verwijzen we je graag naar de 'algemene voorwaarden' die te vinden zijn onderaan de website of klik op de link hieronder.

RETOURNEREN

De kleine lettertjes

Na het ontvangen van het product heeft u 14 dagen om het product te retourneren. Als u een product wilt retourneren mail dan onze klantenservice: info.domaliving@gmail.com

Bedrijfsinformatie

ZDcommerce
Amer 56

5751SV, Deurne

Nederland
E-mail: ecommerce.zd@gmail.com

Website: www.domaliving.nl
KVK-nummer: 90186060
Bevoegde rechtbank: Rechtbank Eindhoven
BTW-nummer: NL865235090B01
BTW-wet: Wet op de Omzetbelasting

 

PRIVACY BIJ Doma Living

Alles over informatiebeveiliging


Doma Living gaat secuur om met jou privacy! Vind ons privacy statement onder algemene voorwaarden, onderaan de website. Klik hieronder voor ons volledige privacy beleid.

bottom of page